Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Wegens groot succes huuractie echografie en shockwavetherapie verlengd

Wegens groot succes huuractie echografie en shockwavetherapie verlengd

De najaarsactie 2015 van Enraf-Nonius bestond naast scherpe aanbiedingen ook uit een huuractie van investeringsgoederen, i.c. apparatuur voor echografie en shockwavetherapie. Daarbij werd ook voorzien in een vakopleiding voor deze apparatuur.
Deze actie heeft veel losgemaakt in fysiotherapeutisch Nederland. Dit succes heeft ons gemotiveerd om meer  therapeuten in staat te stellen om aan deze huuractie deel te nemen. Daarom verlengt Enraf-Nonius deze huuractie voor onbepaalde tijd!

Apparatuur huren is een ongebruikelijke constructie in de fysiotherapie, maar het kan een uitkomst zijn. Het effectief kunnen inzetten van musculoskeletale echografie en/of shockwavetherapie vereist goede apparatuur en gedegen kennis. Als internationale grote leverancier van goede apparatuur weten wij dat de investering zich zal terugbetalen. Maar wij begrijpen ook dat u geen grote investering wilt doen zonder alle ins en outs van zo’n product (en wellicht een nieuwe dienstverlening voor uw praktijk) te kennen.

Daarnaast onderkennen wij dat bij shockwavetherapie en echografie, naast het investeringsbedrag, ook de opbouw van kennis en vaardigheden van groot belang is. Daarom bieden wij naast de producten ook uitstekende opleidingen aan via Enraf-College. Uiterst efficiënte cursussen die voor u ontwikkeld zijn en die gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Als u bij Enraf-Nonius het MyLabFive echografieapparaat of het Endopuls 811 shockwavetherapieapparaat huurt dan krijgt u daar een opleiding bij; zonder extra kosten, zonder blijvende verbintenissen.

En mocht u na een jaar besluiten om tot aanschaf over te gaan (en daar zijn wij van overtuigd) dan komen wij zeker tot overeenstemming. Maar bent u na een jaar gebruik toch nog niet helmaal overtuigd van de meerwaarde voor uw praktijk dan zit u nergens aan vast!

Enraf-Nonius stelt u daarmee in staat om geheel risicoloos het innovatieve traject in te gaan. Stap nu in en wordt deelgenoot van de laatste ontwikkelingen. U verwerft daarmee nieuwe kennis en inzichten en u doet ervaring op zonder kostbare verbintenissen. En wij weten zeker dat u dan na een jaar gebruik niet meer zonder echografie of shockwavetherapie kan of wil.

Ervaar nu de meerwaarde van musculoskeletale echografie of shockwavetherapie voor uw praktijk en neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatieaanvraag. Geen risico’s en geen voorinvestering vereist. Direct aan de slag en gedurende het huurtraject ruim voldoende tijd om deze innovaties uitgebreid te testen in uw praktijk.

Klik hier om contact met ons op te nemen over deze huuractie.
Klik hier voor meer informatie over de MyLabFive voor musculoskeletale echografie.
Klik hier voor meer informatie over de Endopuls 811 voor shockwavetherapie.
Klik hier voor meer informatie over Enraf-College, de postdoctorale opleiding voor fysiotherapeuten.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op