We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Technische serviceaanvraag

Uiteraard kan je ons bellen of e-mailen voor technische ondersteuning, maar wij verzoeken je om bij een aanvraag voor technische service gebruik te maken van het serviceaanvraagformulier zodat wij over de juiste gegevens beschikken om je zo optimaal als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mail het serviceaanvraagformulier naar service-nl@enraf-nonius.nl

Onderdeel nodig?

Klik op onderstaande linkjes voor onderdelen die je meestal zelf kunt vervangen:

Onderdelen behandelbanken – hoog laag bediening

Onderdelen behandelbanken – overige onderdelen

Onderdelen medische fitnessapparatuur

Netsnoeren, adapters, laders en accu’s

Onderdelen EMG toebehoren

Staat het gezochte onderdeel er niet bij? Neem dan contact met ons op via tel. 010-2030661 of service-nl@enraf-nonius.nl

Wanneer gaat jouw apparatuur met pensioen?

Enraf-Nonius is trots op de kwaliteit van haar producten. Als internationale leverancier van medisch-technologische apparatuur is kwaliteit een onvoorwaardelijke eis. Veel apparaten en behandelbanken van Enraf-Nonius gaan dan ook jaren mee. Het komt daarom nog weleens voor dat oude apparaten bij ons ter reparatie worden aangeboden.

Apparaten of behandelbanken van 10 jaar of ouder

Uiteraard willen wij je graag helpen en verrassend vaak kunnen we dat ook. Bij Enraf-Nonius hanteren wij het beleid dat wij maximaal 7 jaar na de uitfasering van een product reserveonderdelen en service blijven leveren. Daarna kunnen we vaak nog jarenlang service naar het beste vermogen leveren.

Een belangrijke overweging bij het leveren van service is wel dat de patiëntveiligheid niet in het geding komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan moeten wij je helaas adviseren om het betreffende apparaat niet meer te gebruiken. Wij beseffen dat dit tot ongemak kan leiden maar hopen dat je begrip hebt voor dit standpunt en dat je zelf tijdig zorgt voor vernieuwing van de apparatuur in je praktijk.

Onze afdeling verkoop informeert je graag over de verbeteringen die dat met zich meebrengt.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op