We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Enraf-Nonius - voor de complete praktijkondersteuning

Enraf-Nonius is sinds 1925 leverancier van medische apparatuur. Al sinds het midden van de vorige eeuw zijn wij nauw betrokken bij de fysiotherapie in Nederland. Sinds jaar en dag is Enraf-Nonius trotse leverancier van een veelheid aan kwaliteitsproducten voor de bewegingsdeskundige.

Met het oog op de recente veranderingen in de fysiotherapie heeft Enraf-Nonius haar pakket uitgebreid met middelen ter ondersteuning van de praktijk. Een goede dienstverlening met een kwaliteitsproduct is voorwaarde voor een florerende praktijk, maar de middelen om deze dienstverlening te vermarkten mogen ook niet ontbreken!

Vooral high-end apparatuur, zoals echografie en shockwave, vaart wel bij dit concept. Niet elke patiënt weet welke voordelen deze technieken bieden. Ook verzekeringen vergoeden helaas niet alle toepassingen. Des te belangrijker is het om de voordelen van shockwave en echografie helder over te brengen op je patiënten.
Enraf-Nonius ondersteunt je hierbij door enkele eenvoudige, maar uiterst effectieve marketingtools beschikbaar te stellen.

Zo zijn er banners waarmee je op de balie (klein A3 formaat) of in de wachtkamer (groot 210 x 85 cm staand formaat) de boodschap kunt communiceren. Daarnaast hebben wij ook patiëntenfolders. Deze folders leggen in heldere taal uit wat de voordelen van de verschillende technieken zijn.

Enkele eenvoudige hulpmiddelen die je in staat stellen om het maximale rendement te halen uit je investering. Naast deze eenvoudige hulpmiddelen kunnen wij ook speciale communicatie-uitingen voor je ontwikkelen, zoals een informatiekrantje dat huis aan huis verspreid wordt. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze of andere diensten om je praktijk te versterken.

Overwinnen doe je samen. Met Enraf-Nonius ben je in goed gezelschap. Samen zorgen wij er voor dat de beste middelen beschikbaar zijn voor behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op