We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Praktijkondersteuning

Overwinnen doe je samen. Met Enraf-Nonius ben je in goed gezelschap. Samen zorgen wij er voor dat de beste middelen beschikbaar zijn voor behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat.
Enraf-Nonius ondersteunt jouw praktijk met eenvoudige, maar uiterst effectieve communicatietools. Denk hierbij aan:

  • Banners voor op de balie of wachtkamer (klein of groot)
  • Patiëntenfolders waar in heldere taal een therapie wordt uitgelegd
  • Digitale afbeeldingen en folders

Enraf-Nonius is sinds 1925 leverancier van medische apparatuur. Al sinds het midden van de vorige eeuw zijn wij nauw betrokken bij de fysiotherapie in Nederland. Sinds jaar en dag is Enraf-Nonius trotse leverancier van een veelheid aan kwaliteitsproducten voor de bewegingsdeskundige.

Met het oog op de recente veranderingen in de fysiotherapie heeft Enraf-Nonius haar pakket uitgebreid met middelen ter ondersteuning van de praktijk. Een goede dienstverlening met een kwaliteitsproduct is voorwaarde voor een florerende praktijk, maar de middelen om deze dienstverlening te vermarkten mogen ook niet ontbreken!

Vooral high-end apparatuur, zoals echografie en shockwave, vaart wel bij dit concept. Niet elke patiënt weet welke voordelen deze technieken bieden. Ook verzekeringen vergoeden helaas niet alle toepassingen. Des te belangrijker is het om de voordelen van shockwave en echografie helder over te brengen op je patiënten.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op