Shockwavetherapie

Shockwave therapie is een succesvolle behandelmethode voor spier-peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met zeer veel energie, die zich als golven in de diepte kunnen verplaatsen. Deze geluidsimpulsen worden opgewekt in een behandelkop en gericht afgegeven op de te behandelen plek.

Een impressie van een cursus bij Enraf-Nonius

Inschrijven voor

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Je ontvangt binnenkort per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Geen data bekend of volgeboekt

Meld je aan om updates te ontvangen

Let op! Deze cursus is volgeboekt of er zijn nog geen nieuwe data bekend. Het is op dit moment dus niet mogelijk om je in te schrijven. We ontvangen graag de onderstaande gegevens zodat we je op de hoogte kunnen houden als er plekken vrij komen of nieuwe data beschikbaar zijn.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Shockwavetherapie cursussen (2)

Filter op:

Shockwavetherapie cursussen (2)

Filter op categorie:
Filter op:

Basisopleiding radiale shockwavetherapie (tijdelijk gratis)

0.5 dagen - 15 september 2022

Basisopleiding gefocusseerde shockwavetherapie (gratis)

1 dag - 6 oktober 2022

Basiscursus radiale shockwave therapie voor fysiotherapeuten

Enraf-Nonius biedt een zeer praktische Basiscursus Radiale Shockwave Therapie aan. In slechts een halve dag doe je de benodigde kennis op om vervolgens direct aan de slag te kunnen gaan met shockwavetherapie.

Je leert alles over de werking en indicering van shockwavetherapie en kunt de theorie toepassen bij onder meer hielspoor, achillespeesklachten, enthesitis (aanhechtingspijn) en schouderklachten. Veelvoorkomende indicaties, zoals achillespees-tendinopathie, fasciopathie en supraspinatus-tendinopathie, staan centraal tijdens deze efficiënte cursus.

 

Basiscursus gefocusseerde shockwave therapie

Met deze laagdrempelige Basiscursus Gefocusseerde Shockwave Therapie maak je kennis met gefocusseerde shockwavetherapie. Er wordt o.a. ingegaan op de werking en inzet van gefocusseerde shockwavetherapie. Ook krijg je achtergrondinformatie over de pathofysiologische processen van het bewegingsapparaat, zodat je goed kan beslissen welke behandeling je in zou kunnen zetten voor het meeste effect.

 

Ben je als fysiotherapeut op zoek naar innovatie? Zorg voor een continue prikkel als bewegingsspecialist en haal het maximale uit jezelf!