We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik bestellen?

Telefonisch

Wij zijn elke werkdag van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 010-20 30 666.

Contactformulieren

Op elke productpagina staat een blauwe knop met daarop ‘prijs aanvragen’ of ‘contact zoeken’. Een druk op deze knop opent een contactformulier. Op dit contactformulier kan je aangeven dat je het betreffende product (of meerdere producten) wil bestellen. Onze binnendienst neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op, om zo het bestelproces in gang te zetten. Ook is het mogelijk om op de algemene contactformulieren een bestelling door te geven, of een prijs op te vragen. Geef in dit geval wel duidelijk aan welk(e) product(en) dit betreft.

E-mail

Een bestelling doorgeven of andere product-of cursusgerelateerde vragen kan ook via e-mail.
Stuur een e-mail naar: info-nl@enraf-nonius.nl

Wat zijn de transportkosten / verzendkosten?

Kleine goederen

Voor kleine goederen, waaronder ook echoapparatuur, wordt €10,- incl. btw in rekening gebracht.

Behandelbanken

De kosten voor de speciale transport en levering op de begane grond van behandelbanken zijn €95,- incl. btw.

Grote goederen

Voor andere grote goederen, zoals medische fitnessapparatuur, wordt ook een speciaal transport geregeld. De kosten voor het betreffende product zijn bij ons op te vragen.

Verlenen jullie service aan apparaten of behandelbanken van 10 jaar of ouder?

Uiteraard willen wij je graag helpen en verrassend vaak kunnen we dat ook. Bij Enraf-Nonius hanteren wij het beleid dat wij maximaal 7 jaar na de uitfasering van een product reserveonderdelen en service blijven leveren. Daarna kunnen we vaak nog jarenlang service naar het beste vermogen leveren.

Een belangrijke overweging bij het leveren van service is wel dat de patiëntveiligheid niet in het geding komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan moeten wij je helaas adviseren om het betreffende apparaat niet meer te gebruiken. Wij beseffen dat dit tot ongemak kan leiden maar hopen dat je begrip hebt voor dit standpunt en dat je zelf tijdig zorgt voor vernieuwing van de apparatuur in je praktijk.

Onze afdeling verkoop informeert je graag over de verbeteringen die dat met zich meebrengt.

Wat betekent de naam "Enraf-Nonius"?

Enraf-Nonius is het resultaat van een samenvoeging van twee bedrijven (in 1960), namelijk Enraf en Nonius.
Enraf is opgericht in 1925. De naam is een afkorting die staat voor Eerste Nederlandse Röntgen Apparaten Fabriek.
Het bedrijf Enraf, eerst gevestigd in Rijswijk en later in Delft, kwam voort uit de Technische Universiteit te Delft en was in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van röntgenbuizen.
Nonius is opgericht in 1948. De naam komt van de uitvinder van de schuifmaat, de Portugees Pedro Nunes. In het Latijn wordt dat geschreven als Nonius. Het bedrijf Nonius was gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van fijnmechanische apparatuur.

Na verschillende bedrijfsovernames is Enraf-Nonius sinds 2000 een geheel onafhankelijke onderneming die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en verkoop van apparatuur voor fysiotherapie en revalidatie en die zich bezighoudt met turn-key oplossingen in de gezondheidszorg. Anno nu worden Enraf-Nonius producten wereldwijd verkocht. Het hoofdkantoor van Enraf-Nonius is in Rotterdam gevestigd, het logistieke centrum in Echt.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact op met Silvia