We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul uw gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Wat betekent de naam "Enraf-Nonius"?

Enraf-Nonius is het resultaat van een samenvoeging van twee bedrijven (in 1960), namelijk Enraf en Nonius.
Enraf is opgericht in 1925. De naam is een afkorting die staat voor Eerste Nederlandse Röntgen Apparaten Fabriek.
Het bedrijf Enraf, eerst gevestigd in Rijswijk en later in Delft, kwam voort uit de Technische Universiteit te Delft en was in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van röntgenbuizen.
Nonius is opgericht in 1948. De naam komt van de uitvinder van de schuifmaat, de Portugees Pedro Nunes. In het Latijn wordt dat geschreven als Nonius. Het bedrijf Nonius was gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van fijnmechanische apparatuur.

Na verschillende bedrijfsovernames is Enraf-Nonius sinds 2000 een geheel onafhankelijke onderneming die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en verkoop van apparatuur voor fysiotherapie en revalidatie en die zich bezighoudt met turn-key oplossingen in de gezondheidszorg. Anno nu worden Enraf-Nonius producten wereldwijd verkocht. Het hoofdkantoor van Enraf-Nonius is in Rotterdam gevestigd, het logistieke centrum in Echt.

Wat zijn de transportkosten?

Voor ‘kleine goederen’ wordt € 10,- transportkosten in rekening gebracht. Voor ‘grote goederen’ (zoals behandelbanken, medische fitnessapparatuur etc.) wordt een speciaal transport geregeld. De kosten daarvoor kunt u van tevoren bij ons opvragen.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact op met Silvia