Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Minister Schippers bezoekt Enraf-Nonius op Medica 2015

Minister Schippers bezoekt Enraf-Nonius op Medica 2015

Afgelopen Medica (van 16 tot 19 november jl. in Düsseldorf, Duitsland) bezocht minister Edith Schippers de stand van Enraf-Nonius. Zij liet zich uitgebreid informeren omtrent de laatste ontwikkelingen die plaatsvinden bij de medisch-technologische industrie ten dienste van de bewegingsspecialisten.

In het kader van een informatief bezoek aan de Task Force Healthcare (een platform van de Nederlandse life sciences & health sector) bezocht minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Edith Schippers (VVD) de Enraf-Nonius stand. Zij heeft daar kennis gemaakt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Zo toonde de minister veel interesse in het EN-Train concept van actieve revalidatie. Dit concept maakt begeleid oefenen mogelijk waarbij het vermogen van de patiënt en de trainingsprogramma’s optimaal op elkaar worden afgestemd.

Enraf-Nonius kon zich met trots als vlaggeschip van de Nederlandse medisch technologische industrie profileren. Met meer dan 90 jaar ervaring een begrip voor (para)medici!

Enraf-Nonius op handelsmissie met Mark Rutte

Afgelopen 17 en 18 november heeft Enraf-Nonius samen met Premier Mark Rutte en de nieuwe staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam, deelgenomen aan een handelsmissie naar Zuid-Afrika. Het was een interessante ervaring met een fantastische potentie.

Enraf-Nonius is een van de weinige bedrijven die zich wereldwijd specifiek bezighoudt met apparatuur voor fysiotherapie en revalidatie. Maar naast deze apparatuur realiseert Enraf-Nonius ook turn-key projecten. Een Enraf-Nonius dochteronderneming, Enraf-Nonius Projects, werkt daarbij intensief samen met de diverse overheden om gezondheidszorg op een hoger plan te krijgen. Het is ook een van deze projecten geweest waarbij de Hogeschool van Amsterdam onderwijs in fysiotherapie heeft kunnen geven in China. Op deze manier komt het Nederlandse model van zorg en de ontwikkelde kennis ook ten goede aan mensen elders. Iets waar we zeker trots op mogen zijn!

Enraf-Nonius gesloten tussen kerst en oud en nieuw

Enraf-Nonius is gesloten van 25 december (eerste kerstdag) tot en met 1 januari. Aangezien nieuwjaarsdag dit jaar op een vrijdag valt kunt u Enraf-Nonius na de feestdagen weer bereiken op maandag 4 januari 2016

Enraf-Nonius heeft een bewogen, maar prima jaar achter de rug. In 2015 vierde Enraf-Nonius haar 90-jarig bestaan. Een gelegenheid waarbij we gepast stil hebben gestaan. Als florerende Nederlandse industrie zijn we nu op weg naar de koninklijke honderd!

Daarnaast hebben we weer veel nieuwe producten geïntroduceerd zoals de beFunc© voor functionele training, de Qill One voor Contrast Water Therapy, biomechanische tape (naast de kinesiologische tape), de Mobee bewegingsuitslagmeters, CSMi Humac Norm isokinetiek, CSMi balansbord en feedbacktraining met de Humac 360, nieuwe apparatuur voor Echografie en tot slot de Proxomed apparatuur voor functionele rug- en krachttraining.

Daarbovenop heeft de ontwikkeling van Enraf-College een vlucht genomen. De cursussen voor Echografie en Shockwavetherapie blijven onverminderd goed bezocht. Daarnaast hebben we nieuwe curssussen geïntroduceerd zoals de MyLabFamilydag, de Masterclass MSU en Dry Needling, de Masterclass Kleurendoppler, de Echografie Trainingsdagen en de workshop knierevalidatie met myofeedback en elektrostimulatie.
Kortom, Enraf-Nonius is volop in beweging. Tijdens de feestdagen even een moment van rust, maar vanaf 4 januari 2016 gaan we er weer volop tegenaan.

Wij wensen u heel fijne feestagen en wij hopen u in 2016 weer van dienst te mogen zijn.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op