Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Start met echografie! Wat biedt Kleurendoppler u als bewegingsspecialist?

Geachte bewegingsspecialist,

De eerste drie vrijdagen van februari staan in het teken van Enraf-College. Zorg voor een continue prikkel als bewegingsspecialist en haal het maximale uit u en uw fysiotherapiepraktijk!

3 en 4 februari | Echografie opleiding [level 0]

Weleens eraan gedacht om te beginnen met echografie, maar het kwam er nog niet van? Leer de vijf meest voorkomende indicaties in de praktijk scannen. Start volgende week vrijdag met de tweedaagse echografie opleiding [level 0] bij Enraf-College.

10 februari | Masterclass Kleurendoppler [advanced / level 2]

Tijdens de eendaagse Masterclass Echografie Kleurendoppler krijgt u inzicht in het graderen van de mate van neovascularisatie, het leggen van relaties tussen tendinopathie en dopplerbevindingen en mogelijke beeldfouten bij het gebruik van kleurendoppler. Ook gaat u oefenen met de verschillende parameters en op zoek naar de vascularisatiestructuren.

17 februari | Echografie trainingsdag / oefenscandag [gratis!]

Over 3 weken heeft u weer de mogelijkheid om uw echo-skills te optimaliseren! Tijdens deze maandelijkse trainingsdag kunt u onder begeleiding van onze experts oefenen met scannen, krijgt u onafhankelijke en deskundige terugkoppeling en verbetert u uw vaardigheden in een zeer korte tijd!

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze producten, opleidingen en ontwikkelingen in de fysiotherapie.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op