Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul uw gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Bent u klaar voor 2017? Creëer toegevoegde waarde voor uw patiënt!

Geachte bewegingsspecialist,

Ook in het nieuwe jaar zijn er volop opleidingsmogelijkheden bij Enraf-College. Begin 2017 goed en zorg als bewegingsspecialist voor een continue prikkel naar ontwikkeling!

11 januari | Basis echografie opleiding MSU [level 1]
Vandaag starten 14 enthousiaste bewegingsspecialisten aan de basis echografie opleiding [Post-HBO level 1]. In deze zesdaagse musculoskeletale echografie opleiding leert u de diverse extremiteiten aan de hand van het ESSR-protocol scannen. De eerstvolgende mogelijkheid tot deelname aan de basisopleiding is op 8 maart.

De voordelen van deze cursus
Over drie weken start er weer een tweedaagse echografie opleiding [level 0]. Tijdens deze cursus ervaart u als echografist het leren scannen van veel voorkomende indicaties in de praktijk.
De vijf meest voorkomende indicaties in de praktijk
Na het volgen van de eendaagse Masterclass Echografie Kleurendoppler kunt u zelfstandig uw apparaat instellen voor Kleurendoppler en het maximale uit uw apparaat halen! Gedurende de dag wordt er praktisch geoefend met de verschillende parameters en met het vinden van vascularisatiestructuren.
Wat levert Kleurendoppler mij op?
Bij Enraf-College bieden we iedere maand een trainingsdag aan. Gedurende deze dag heeft u alle ruimte om onder begeleiding van onze experts te oefenen met het scannen en zodoende uw echo-skills te verbeteren!
Waar kunnen onze experts u bij helpen?

Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op