Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Liever niet direct investeren of eerst een product proberen?

Geachte bewegingsspecialist,

Bent u op zoek naar innovatie in uw fysiotherapiepraktijk zonder direct afhankelijk te zijn van een hoge investering? Of wilt u een product eerst liever proberen? Maak dan gebruik van onze huur-/koopmogelijkheid!

Bij Enraf-Nonius kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een product te huren en deze vervolgens op termijn aan te schaffen. De aanschaf van een van onze investeringsapparaten, zoals apparatuur voor echografie of shockwavetherapie, vereist een investering in geld en kennisopbouw. Middels deze huur-/koopmogelijkheid bieden wij u beide aspecten aan voor slechts een maandelijks huurbedrag.

Wegens het succes van de eerdere huur-/koopacties is er besloten om deze mogelijkheid gedurende het hele jaar aan te bieden. Naast het huren van een van onze moderne apparaten, krijgt u tevens een bijbehorende opleiding via Enraf-College. Deze opleidingen zijn geaccrediteerd door het KNGF.

Bij de volgende producten kunt u profiteren van dit aantrekkelijke aanbod:

De betaalde huur wordt aan het einde van de huurtermijn afgetrokken van het aanschafbedrag, zonder bijkomende extra kosten.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op