Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Ontdek de voordelen van musculoskeletale echografie voor uw praktijk!

Geachte bewegingsspecialist,

Na de zeer succesvolle eerste editie van het symposium voor gefocusseerde shockwavetherapie van afgelopen zaterdag, kijken we weer vooruit naar het cursusaanbod van de komende weken!

31 maart en 1 april | Tweedaagse opleiding echografie

Bent u benieuwd wat musculoskeletale echografie voor uw fysiotherapiepraktijk kan betekenen? Over twee weken start de tweedaagse opleiding echografie. Maak tijdens deze introductiecursus vrijblijvend kennis met echografie door het leren scannen van de meest voorkomende indicaties in de praktijk.

31 maart | Masterclass Echografie Knie

Als bewegingsspecialist is het aan te raden om u binnen de echografie te specialiseren in een specifieke extremiteit of gewricht. Wilt u zich binnen de echografie richten op de knie? Na het volgen van de basiscursus Echografie kunt u kiezen voor de Masterclass Echografie Knie. Deze cursus geldt als een verdieping in de echografische diagnostiek van de knie. Na het volgen van deze masterclass kunt u een specifiek diagnostisch knie-onderzoek uitvoeren met behulp van echografie.

21 april | Verbeter uw echo-skills tijdens de trainingsdag

​Bij Enraf-College bieden we iedere maand een trainingsdag aan. Gedurende deze dag heeft u alle ruimte om onder begeleiding van onze experts te oefenen met het scannen en zodoende uw echo-skills te verbeteren!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen in de fysiotherapie?

Volg ons op Facebook voor de laatste ontwikkelingen rondom onze producten en opleidingen. Daarnaast voorzien we u van de laatste wetenschappelijke kennis uit de fysiotherapie!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op