Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Succesvolle week met het ClaudicatioNet en het FSWT-symposium!

Op deze zonnige maandag blikken we graag terug op afgelopen week. Er stonden namelijk verschillende belangrijke evenementen op het programma. Zo is er weer een nieuwe groep enthousiaste bewegingsspecialisten begonnen met de Post-HBO opleiding Echografie, stonden we donderdag op het ClaudicatioNet waar meer dan 1100 bezoekers langs onze stand kwamen en verzorgden we vrijdag een demo musculoskeletale echografie voor kader-huisartsen.

De week werd afgesloten met ons symposium voor gefocusseerde shockwavetherapie. Het symposium werd geleid door Anders Broegaard. Broegaard, chiropractor van beroep, is eigenaar van de Spine and Sports Injury Clinic in Kopenhagen en tevens bestuurslid van de Danish Clinical Society for ESWT. Hij heeft jarenlange ervaringen opgedaan in Denemarken, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens het symposium schepte hij de juiste balans door de laatste theoretische inzichten te combineren met workshops in gefocusseerde shockwavetherapie voor alle extremiteiten. Wij willen Anders Broegaard bedanken voor zijn kundige presentatie en het vermogen waarmee hij enthousiaste en motivatie opwekte onder de deelnemers. Daarnaast danken we de in groten getale op het symposium afgekomen bewegingsspecialisten voor hun inspiratie en positieve evaluaties!

Bent u na deze dag overtuigd geraakt van de effectiviteit van gefocusseerde shockwavetherapie? Bekijk eens ons productaanbod of informeer naar de verschillende mogelijkheden!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op