Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Nieuwsbrief Enraf-Nonius april 2016

Echografie en shockwavetherapie zonder investering – huur de apparatuur!

Bij Enraf-Nonius kunt u diverse investeringsgoederen huren, i.c. apparatuur voor echografie en shockwavetherapie. Daarbij krijgt u ook een vakopleiding voor deze apparatuur. Dus twee vliegen in een klap, apparatuur én kennis zonder investering.

Apparatuur huren is een ongebruikelijke constructie in de fysiotherapie, maar het kan een uitkomst zijn. Het effectief kunnen inzetten van musculoskeletale echografie en/of shockwavetherapie vereist goede apparatuur en gedegen kennis. Als internationale grote leverancier van goede apparatuur weten wij dat de investering zich zal terugbetalen. Maar wij begrijpen ook dat u geen grote investering wilt doen zonder alle ins en outs van zo’n product (en wellicht een nieuwe dienstverlening voor uw praktijk) te kennen.

Daarnaast onderkennen wij dat bij shockwavetherapie en echografie, naast het investeringsbedrag, ook de opbouw van kennis en vaardigheden van groot belang is. Daarom bieden wij naast de producten ook uitstekende opleidingen aan via Enraf-College. Uiterst efficiënte cursussen die voor u ontwikkeld zijn en die gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Als u bij Enraf-Nonius het MyLabX5 echografieapparaat of het Endopuls 811 shockwavetherapieapparaat huurt dan krijgt u daar een opleiding bij; zonder extra kosten, zonder blijvende verbintenissen.

En mocht u na een jaar besluiten om tot aanschaf over te gaan (en daar zijn wij van overtuigd) dan komen wij zeker tot overeenstemming. Maar bent u na een jaar gebruik toch nog niet helemaal overtuigd van de meerwaarde voor uw praktijk dan zit u nergens aan vast!

Enraf-Nonius stelt u daarmee in staat om geheel risicoloos het innovatieve traject in te gaan. Stap nu in en word deelgenoot van de laatste ontwikkelingen. U verwerft daarmee nieuwe kennis en inzichten en u doet ervaring op zonder kostbare verbintenissen. En wij weten zeker dat u dan na een jaar gebruik niet meer zonder echografie of shockwavetherapie kan of wil.

Ervaar nu de meerwaarde van musculoskeletale echografie of shockwavetherapie voor uw praktijk en neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatieaanvraag. Geen risico’s en geen voorinvestering vereist. Direct aan de slag en gedurende het huurtraject ruim voldoende tijd om deze innovaties uitgebreid te testen in uw praktijk.

Klik hier om contact met ons op te nemen over deze huuractie.

Klik hier voor meer informatie over de MyLabFive voor musculoskeletale echografie.

Klik hier voor meer informatie over de Endopuls 811 voor shockwavetherapie.

Klik hier voor meer informatie over Enraf-College, de postdoctorale opleiding voor fysiotherapeuten.

NIEUW: Tergumed 710 – meten en oefenen bij rugklachten

U als therapeut weet alles van de incidentie van rugklachten. Dagelijks krijgt u te maken met meerdere patiënten met rugklachten. Iedereen heeft wel eens last van zijn rug en u als therapeut behoort tot de grootste groep van medische professionals die daarbij effectief hulp kan verlenen. Met de nieuwe Tergumed 710 productlijn voor meten en oefenen bij rugklachten maakt u een grote sprong voorwaarts.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat gerichte oefentherapie bijzonder effectief is bij de behandeling van rugklachten. Enraf-Nonius heeft nu de Tergumed 710 productlijn in het pakket opgenomen. Een serie van 5 apparaten voor zowel meten als oefenen. Deze meet-oefencombinatie maakt een systematische aanpak mogelijk. Met behulp van de trainingssoftware worden zowel patiënt als therapeut volledig op de hoogte gehouden. Meten en weten!

De apparatuur is een combinatie van techniek en vakmanschap. Uiterst robuuste apparaten die een ideale uitgangshouding mogelijk maken. Er zijn 5 systemen beschikbaar:

  • Tergumed 710 rotator
  • Tergumed 710 lateroflexie
  • Tergumed 710 extensie
  • Tergumed 710 flexie
  • Tergumed 710 cervikaaltrainer

Daarnaast wordt deze productlijn ondersteund door een softwarepakket waarmee alle data vergeleken kunnen worden met een normpopulatie en waarmee het oefenprotocol op geheel individuele data wordt opgesteld en uitgevoerd. U als therapeut krijgt daarbij volledige terugkoppeling over de vorderingen en uw patiënt wordt volledig begeleid in de uitvoering.

Naast de apparatuur krijgt u bij Enraf-Nonius ook ondersteuning met een compleet opleidings-, marketing- en communicatieplan. Met de Enraf-Nonius Tergumed 710 krijgt uw praktijk daardoor een nieuw impuls en uw rugpatiënten een uiterst effectieve en gecontroleerde behandeling!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op