Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Nieuwsbrief Echografie Enraf-Nonius mei 2016

Enraf-Nonius en Siemens echografie

NIEUW – Siemens musculoskeletale echografie – superieure echografische beeldvorming voor de fysiotherapie

Met trots presenteert Enraf-Nonius de nieuwe Siemens echografiesystemen voor musculoskeletale beeldvorming. Nog nooit was echografie van bewegingsstelsel zo gemakkelijk, zo duidelijk en zo mooi. De beelden die de Siemens systemen genereren overtreffen elke verwachting.

Laat u verrassen en ontvang bij een demonstratie GRATIS één doos echogel.

Enraf-Nonius heeft haar productenpakket uitgebreid met de echografiesystemen van Siemens. Siemens is wereldwijd de belangrijkste producent en leverancier van echografische systemen. Met haar roots in high-tech Duitsland zijn de Siemens echografieystemen in ziekenhuizen over de hele wereld te vinden. De Siemens Healthcare divisie biedt vele producten voor de gezondheidszorg waaronder producten voor medische beeldvorming. Naast CT scanners, Röntgenapparatuur en MRI vormen ultrageluid echografiesystemen een essentieel onderdeel van deze divisie. Samen met Enraf-Nonius, als specialist voor de bewegingsdeskundige, zijn deze systemen nu toegankelijk voor de fysiotherapie.

Zoals u van Enraf-Nonius gewend bent leveren wij echter niet alleen de apparatuur en service, maar ook de praktische kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om de apparatuur effectief in te kunnen zetten in de praktijk. Bij Enraf-College kunt u vele echografiecursussen vinden die direct in de praktijk kunnen worden gebracht. En voor elk niveau is er een ruim aanbod, van beginnende echografisten tot vergevorderden, van introductiecursussen tot specialistische masterclasses.

Als u ons de mogelijkheid geeft om een Siemens echografiesysteem bij u (in uw praktijk) te mogen demonstreren, in mei of juni 2016, dan ontvang u sowieso een gratis doos echogel (12 flesjes van 0,25 l.). Wij zijn er van overtuigd dat deze echogel dan in de nabije toekomst gebruikt zal worden voor fantastische beeldvorming met de Siemens apparatuur!

Klik hier om contact met ons op te nemen voor een demonstratie van een Siemens echografiesysteem.

Klik hier voor meer informatie over de Siemens producten voor MSU.

Klik hier voor meer informatie over Enraf-College, de postdoctorale opleiding voor fysiotherapeuten met o.a. een uitgebreid aanbod aan opleidingen voor de musculoskeletale echografist.

Siemens Acuson Freestyle

NIEUW – Siemens Acuson Freestyle – draadloze echografie

Bij Enraf-Nonius kunt u het eerste draadloze systeem voor echografie ervaren, de Siemens Acuson Freestyle. De Acuson Freestyle doet zijn naam eer aan want dankzij de draadloze transducer (13 MHz) heeft u werkelijk alle vrijheid bij het echografisch onderzoek. De bediening van het systeem zit in de behandelkop geïntegreerd. De beeldoverdracht van deze draadloze behandelkop is echter real-time. Geen vertraging, geen vervorming. De kwaliteit van de beelden in ongekend, helder, onderscheidend en extreem nauwkeurig.

De Siemens Acuson Freestyle is het eerste systeem ter wereld dat draadloos is. Indien u enige ervaring heeft met echografie dan zal de vrijheid van bewegen dat een draadloos systeem u biedt u zeker aanspreken. Hoe fantastisch is het om bij het scannen van bijvoorbeeld de schouder – waarbij in meerdere anatomische vlakken gewerkt moet wordt – het hele onderzoek in een vloeiende sequentie te kunnen afhandelen. Dankzij de draadloze techniek kunt u van de ene scanpositie naar de andere gaan zonder het huidcontact van de transducer ook maar eenmaal te verbreken.

Maar de Acuson Freestyle gaat verder. De beeldvormende techniek is superieur. Nog nooit waren echobeelden van het bewegingsstelsel zo helder en duidelijk. Structuren zijn eenvoudig te onderscheiden en interpretatie van beelden wordt daardoor makkelijker. Dankzij de jarenlange en wereldwijde ervaring van Siemens als leverancier van high-tech echografiesystemen kunt ú zich onderscheiden. Uitmuntende apparatuur voor de allerhoogste klasse. Siemens – master in echografie!

Ook voor de Siemens Acuson Freestyle is onze demonstratieactie geldig. Mogen wij dit appraat bij u laten zien, dan krijgt u een gratis doos echogel (12 flesjes van 0,25 l.). Bel of mail vandaag nog!

Klik hier voor meer informatie over de Siemens Acuson Freestyle voor MSU.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor een demonstratie van de Siemens Acuson Freestyle.

Siemens Acuson P500

NIEUW – Siemens Acuson P500 – portable echografie

Met de Siemens Acuson P500 introduceert Enraf-Nonius een portable. Een apparaat waarmee echo aan het bed of behandeltafel eenvoudig mogelijk is. Of dat nu in een zorginstelling is, bij u in de praktijk of bij de patiënt thuis, de Acuson P500 neemt u gemakkelijk mee. Het systeem is niet groter dan een compacte notebook, maar de kwaliteit van de echografiebeelden is ongekend.

De ontwikkelingen op het gebied van echografie gaan snel. Technologische verbeteringen maken steeds meer mogelijk. Waren echografiesystemen tot voor kort nog redelijk groot, zeker als het systemen van enige beeldkwaliteit betrof, maar nu zijn ze er ook in een compact formaat. De Acuson P500 toont aan dat kleiner niet altijd minder is. Integendeel, de beeldkwaliteit die met de Acuson P500 bereikt wordt is fenomenaal. Dankzij innovatieve technieken zoals Dynamic Persistence, Auto Flash Artifact en Tissue Equalization levert de Acuson P500 beelden waarbij alle details en diverse structuren bijzonder goed zichtbaar zijn. De Acuson P500 komt inclusief alle mogelijke opties zoals kleuren- en powerdoppler, needle visualisation, rapportage, wifi, presets, etc. Het systeem werkt met een touch screen bediening en is voorzien van diverse uitgangen (zoals USB en HDMI aansluitingen).

De Acuson P500 heeft een zeer snelle opstarttijd – dus altijd klaar voor gebruik! Het apparaat komt standaard met een VF 13-5 MHz transducer en een draagtas.
Als u uw beeld wilt verruimen door echografie op locatie te kunnen doen dan is de Siemens Acuson P500 uw beste keuze!

Ook voor de Siemens Acuson P500 is onze demonstratieactie geldig. Mogen wij dit appraat bij u laten zien, dan krijgt u een gratis doos echogel (12 flesjes van 0,25 l.). Bel of mail vandaag nog!

Klik hier voor meer informatie over de Siemens Acuson P500 voor MSU.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor een demonstratie van de Siemens Acuson P500.

Extra cursusdagen en de Orthodag om de Siemens echografieapparatuur uit te proberen

Extra cursusdagen en de Orthodag om de Siemens echografieapparatuur uit te proberen

Enraf-College heeft extra cursusdagen ingelast om u in staat te stellen de nieuwe Siemens echografiesystemen uitgebreid te kunnen testen. Kom op 21 juni naar Rotterdam. Of schrijf u in voor de Orthodag 2016, op 19 september in Ede.

U kunt te allen tijde een demonstratie van de nieuwe Siemens echografieapparatuur aanvragen, maar u kunt deze demonstratie ook combineren met een bijzonder informatieve dag of een basiscursus. Dan bouwt u gedegen kennis op en verwerft u gelijk ervaring met deze fantastische systemen. En als klap op de vuurpijl ontvangt u dan ook een gratis doos echogel (12 flesjes van 0,25 l.).

Schrijf u nu in voor één van deze cursussen of komt u voor een demonstratie bij ons langs op de Orthodag 2016 en laat u verrassen door het wereldmerk Siemens. Echografie van topklasse!

Als u zich via Enraf-Nonius inschrijft voor de Orthodag 2016 ontvangt u bovendien 10% korting op het inschrijfgeld, dus maar € 157 in plaats van € 175!

Klik hier voor het cursusoverzicht echografie van Enraf-Nonius.

Klik hier voor meer informatie over de Orthodag 2016.

Klik hier om met korting in te schrijven voor de Orthodag 2016.

Klik hier om contact met ons op te nemen.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op