Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Primeur voor Enraf-Nonius met de Occiflex™

Aanstaande maandag introduceert Enraf-Nonius de Occiflex™ op de Medica 2016 in Düsseldorf. In samenwerking met pijnspecialisten op het gebied van nek- en hoofdpijn is er de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van dit innovatieve product.

Aanleiding van deze ontwikkeling is het toenemend aantal klachten op het gebied van nek- en hoofdpijn. Wereldwijd zijn er meer dan twee miljard mensen met nek- en/of hoofdpijn. Deze klachten worden veelal medicinaal behandeld, wat slechts als een tijdelijke oplossing geldt. Daarnaast gaat dit gepaard met vervelende bijwerkingen. Klinische studies tonen aan dat fysio- en manuele therapie, in het bijzonder nekmobilisatie, chronische nek- en hoofdpijn verminderen. De Occiflex™ biedt de therapeut ondersteuning in de fysieke inspanning voor manuele therapie.

Voor meer informatie over de Occiflex™ wijzen wij u graag op de uitzending in het programma Medical Travel op RTL 4. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, contacteer onze productspecialist, Ruud Snackers (ruud.snackers@enraf-nonius.nl, tel. 010-2030653).


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op