Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Terugblik op onze relatiedag

Op de befaamde Throwback Thursday blikken wij graag even terug op de relatiedag van afgelopen zaterdag. De relatiedag stond in het teken van de Eredivisiewedstrijd ADO Den Haag-PSV Eindhoven. 

Op voorhand beloofde het een spannende wedstrijd te worden. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk verkeert in een uitstekende vorm, met maar liefst drie opeenvolgende winstpartijen. Het doel van de Haagse equipe mag duidelijk zijn: lijfsbehoud in de Eredivisie. Voor de Eindhovenaren is er nog een kleine kans op de titel, maar hiervoor zijn ze afhankelijk van de resultaten van Ajax en Feyenoord. Een tweede plaats, waarmee kwalificatie voor de voorronde van de Champions League verzekerd wordt, ligt echter ook nog steeds binnen handbereik. Kortom, alle ingrediënten voor een spannend avondje Den Haag!

Rond 15:30 verzamelden de verschillende fysiotherapeuten zich bij ons kantoor in Rotterdam. Na de ontvangst zijn we met een touringbus richting het Kyocera Stadion van ADO Den Haag vertrokken. Hier werden we welkom geheten door Edwin Coret (fysiotherapeut ADO Den Haag) en Ed Beeftink (dokter ADO Den Haag). Het tweetal verzorgden een rondleiding door het stadion en gaven een korte presentatie over hun dagelijkse werkzaamheden binnen de voetbalclub. Nadat er de ruimte was om het veld op te gaan, stond er een diner op het programma. Om circa 19:30 uur verplaatsten we ons richting de tribune, waar we getuigen waren van een spannende wedstrijd die uiteindelijk met een gelijkspel (1-1) besloten werd.

Wij hebben erg genoten van de dag en willen alle aanwezige fysiotherapeuten bedanken voor de gezelligheid!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op