Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Succesvolle inrichting praktijk Topfysiotherapie Drunen!

Succesvolle inrichting praktijk Topfysiotherapie Drunen!

Vanaf oktober is het multifunctionele gezondheidscentrum in Drunen geopend. Topfysiotherapie Drunen heeft nu de beschikking over zes ruime behandelkamers, een zaal voor kinderfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. In dit nieuwe gezondheidscentrum zijn meerdere disciplines gevestigd. Verschillende eerstelijns zorgverleners, verenigd onder de naam GezondheidsCentrum Drunen (GCD), en een buitenpolikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) hebben ook hun intrek genomen in het gezondheidscentrum.

Enraf-Nonius heeft de praktijk van Topfysiotherapie Drunen ingericht. De behandelkamers zijn ingericht met de Manumed Optimaal-behandelbanken. Binnen de oefenruimte is met de Tergumed 710-lijn van Proxomed een totaal rugconcept gerealiseerd, aangevuld met verschillende meetsystemen, waaronder de MediMouse voor het maken van een backscan. Al deze gegevens van testen en trainen worden verzameld in het ProxOs softwaresysteem.

Voor algemene fysiotherapeutische doeleinden heeft Topfysiotherapie Drunen gekozen voor de cardioapparatuur Kardiomed 700-lijn en de Compass 600 Legpress, eveneens van Proxomed. Op deze manier is de oefenruimte multifunctioneel.

Daarnaast heeft Enraf-Nonius de Occiflex geïnstalleerd, het spectaculaire nieuwe systeem voor niet-invasieve behandeling van nek- en hoofdpijnklachten. Dankzij dit systeem kan Topfysiotherapie Drunen een centrum voor behandeling van cervicaal gerelateerde problemen worden in de regio. Samen met Enraf-Nonius zal ook een klinisch onderzoek gestart worden. Kennis en praktijk gaan hand in hand bij Topfysiotherapie Drunen.

Enraf-Nonius wenst Topfysiotherapie Drunen veel plezier met de nieuwe ingerichte behandelkamers en oefenruimte!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op