Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Endopuls 811 shockwavetherapie te huur

Huur nu een Enraf-Nonius Shockwavetherapie apparaat

Bij twijfel……proberen zonder risico!

Elke investering is er één. En in tijden van onzekerheid investeren we niet graag. Maar Enraf-Nonius is overtuigd van het nut van investeren in shockwavetherapie voor de moderne praktijk. Wij zien de ­behandelresultaten, wij hebben ervaring met de ­praktijken die u zijn voorgegaan en wij weten dat de investering in ­shockwavetherapie dubbel en dwars terugverdiend zal worden.

Daarom helpen we u met een drastische maatregel. Niet u, maar wij nemen het risico.

 

Huur nu een shockwavetherapieapparaat bij Enraf-Nonius voor €175,- per maand

U krijgt daarvoor:
een state of the art mobiel shockwavetherapieapparaat (dus ook makkelijk voor de thuisbehandeling of aan het bed in de kliniek); een opleiding via Enraf-College, één dagdeel onderricht in Rotterdam, van professionals voor professionals; deze opleiding is geaccrediteerd met 4 punten. Ondersteuning bij uw promotionele activiteiten om de shockwavetherapie bekend te maken in uw praktijk en bij uw clienten. Klik hier voor meer informatie over de Endopuls 811, het apparaat voor radiale shockwavetherapie!

Inderdaad, zegge honderdvijfenzeventig euro per maand. Inclusief BTW, inclusief opleiding en met de allernieuwste apparatuur (de EndoPuls 811).

Mocht u na de proefperiode overtuigd zijn van het nut van shockwavetherapie, zowel therapeutisch als bedrijfseconomisch, dan kunt u het apparaat aanschaffen voor de courante prijs minus het huurbedrag.

Naast een uitstekend apparaat voorziet Enraf-Nonius u ook van materialen ter ondersteuning bij de implementatie in de praktijk. Zo hebben wij een patiëntenfolder en banieren (85 x 215 cm) die de boodschap omtrent de meerwaarde van shockwavetherapie met uw klanten communiceren.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op