Shockwavetherapie (1)

Shockwavetherapie is een succesvolle behandelmethode voor spier-peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met zeer veel energie, die zich als golven in de diepte kunnen verplaatsen. Deze geluidsimpulsen worden opgewekt in een behandelkop en gericht afgegeven op de te behandelen plek.

Inschrijven voor

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Je ontvangt binnenkort per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul uw gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.


Shockwavetherapie cursussen

1 cursus
Filter op:

Basiscursus shockwavetherapie

U heeft, na het volgen van de cursus, de benodigde kennis over de werking en indicering van shockwavetherapie en kan een behandeling door middel van...

Bekijk locaties

Volgende cursus: 23 mei 2018 / 0.5 dagen

Locaties: Rotterdam / Eindhoven


Cursussen shockwavetherapie voor fysiotherapeuten

Enraf-Nonius biedt een zeer praktische Basiscursus Shockwavetherapie aan. In slechts een halve dag doet u de benodigde kennis op om vervolgens direct aan de slag te kunnen gaan met shockwavetherapie.

U leert alles over de werking en indicering van shockwavetherapie en kunt de theorie toepassen bij onder meer hielpijn, achillespeesklachten en schouderklachten.

Veelvoorkomende klachten bij shockwavetherapie

Veelvoorkomende indicaties, zoals achillespees-tendinopathie, fasciopathie en supraspinatus-tendinopathie, staan centraal tijdens deze efficiënte cursus.

Symposium gefocusseerde shockwavetherapie

Daarnaast staat er tweejaarlijks het symposium voor gefocusseerde shockwavetherapie (ESWT) op het programma. Onder leiding van de Deense chiropractor Anders Broegaard krijgt u inzicht in de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten rondom ESWT. De toegevoegde waarde van gefocusseerde shockwavetherapie wordt kenbaar en wetenschappelijk onderbouwd. Daarnaast wordt het voor u duidelijk wat de verschillen zijn tussen radiale en gefocusseerde shockwavetherapie. Gedurende het symposium wordt er gevarieerd tussen praktijk (workshops) en theorie.

Bent u op zoek naar innovatie als fysiotherapeut? Zorg voor een continue prikkel als bewegingsspecialist en haal het maximale uit uzelf!