We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul uw gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Wanneer gaat uw apparatuur met pensioen?

Enraf-Nonius is trots op de kwaliteit van haar producten. Als internationale leverancier van medisch-technologische apparatuur is kwaliteit een onvoorwaardelijke eis. Veel apparaten en behandelbanken van Enraf-Nonius gaan dan ook jaren mee. Het komt daarom nog weleens voor dat oude apparaten bij ons ter reparatie worden aangeboden.

Apparaten of behandelbanken van 10 jaar of ouder

Uiteraard willen wij u graag helpen en verrassend vaak kunnen we dat ook. Bij Enraf-Nonius hanteren wij het beleid dat wij maximaal 7 jaar na de uitfasering van een product reserveonderdelen en service blijven leveren. Daarna kunnen we vaak nog jarenlang service naar het beste vermogen leveren.

Een belangrijke overweging bij het leveren van service is wel dat de patiëntveiligheid niet in het geding komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan moeten wij u helaas adviseren om het betreffende apparaat niet meer te gebruiken. Wij beseffen dat dit bij u tot ongemak kan leiden maar hopen dat u begrip heeft voor dit standpunt en dat u zelf tijdig zorgt voor vernieuwing van de apparatuur in uw praktijk.

Onze afdeling verkoop informeert u graag over de verbeteringen die dat met zich meebrengt.

Benieuwd naar de servicebrochure?

Technische serviceaanvraag

Uiteraard kunt u ons bellen of e-mailen voor technische ondersteuning, maar wij verzoeken u met klem om bij een aanvraag voor technische service gebruik te maken van het serviceaanvraagformulier zodat wij over de juiste gegevens beschikken om u zo optimaal als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het serviceaanvraagformulier kunt u mailen naar service-nl@enraf-nonius.nl

Download hier het serviceaanvraagformulier

Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op