We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Oefenprogramma’s die je zelfs op afstand kan controleren

EN-Track is een softwareconcept in combinatie met Enraf-Nonius apparatuur waarmee u heel simpel een kwalitatief hoogwaardig revalidatieproces volledig kunt begeleiden. Een suite waarmee je op basis van al dan niet voorgeprogrammeerde protocollen op verschillende gebieden (MTT, Krachttraining, Cardiotraining, Vrije training) de beste oefenschema’s zelf kan samenstellen.

Oefenprogramma’s die je zelfs op afstand kan controleren. EN-Track maakt het je makkelijk, want het is eenvoudig te bedienen (chipcard) en bovendien worden de resultaten volautomatisch toegevoegd aan de patiëntenstatus (dus geen losse workoutformulieren meer). Ook biedt EN-Track je uitstekende rapportagemogelijkheden en krijg je automatisch feedback op elke uitgevoerde oefening.

EN-Track helpt je de kwaliteit van een oefentraject te beheersen. Speciaal voor de EN-Track gebruikers hebben wij een website opgezet met informatie, tips & tricks en downloads van o.a. gebruikershandleidingen, software en ander ondersteunend materiaal.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op