We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Oefenprogramma’s die u zelfs op afstand kunt controleren

EN-Track is een softwareconcept in combinatie met Enraf-Nonius apparatuur waarmee u heel simpel een kwalitatief hoogwaardig revalidatieproces volledig kunt begeleiden. Een suite waarmee u op basis van al dan niet voorgeprogrammeerde protocollen op verschillende gebieden (MTT, Krachttraining, Cardiotraining, Vrije training) de beste oefenschema’s zelf kunt samenstellen.

Oefenprogramma’s die u zelfs op afstand kunt controleren. EN-Track maakt het u makkelijk, want het is eenvoudig te bedienen (chipcard) en bovendien worden de resultaten volautomatisch toegevoegd aan de patiëntenstatus (dus geen losse workoutformulieren meer). Ook biedt EN-Track u uitstekende rapportagemogelijkheden en krijgt u automatisch feedback op elke uitgevoerde oefening.

EN-Track helpt u de kwaliteit van een oefentraject te beheersen. Speciaal voor de EN-Track gebruikers hebben wij een website opgezet met informatie, tips & tricks en downloads van o.a. gebruikershandleidingen, software en ander ondersteunend materiaal.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op