We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul uw gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Oefenprogramma’s die u zelfs op afstand kunt controleren

EN-Track is een softwareconcept in combinatie met Enraf-Nonius apparatuur waarmee u heel simpel een kwalitatief hoogwaardig revalidatieproces volledig kunt begeleiden. Een suite waarmee u op basis van al dan niet voorgeprogrammeerde protocollen op verschillende gebieden (MTT, Krachttraining, Cardiotraining, Vrije training) de beste oefenschema’s zelf kunt samenstellen.

Oefenprogramma’s die u zelfs op afstand kunt controleren. EN-Track maakt het u makkelijk, want het is eenvoudig te bedienen (chipcard) en bovendien worden de resultaten volautomatisch toegevoegd aan de patiëntenstatus (dus geen losse workoutformulieren meer). Ook biedt EN-Track u uitstekende rapportagemogelijkheden en krijgt u automatisch feedback op elke uitgevoerde oefening.

EN-Track helpt u de kwaliteit van een oefentraject te beheersen. Speciaal voor de EN-Track gebruikers hebben wij een website opgezet met informatie, tips & tricks en downloads van o.a. gebruikershandleidingen, software en ander ondersteunend materiaal.


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op