Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Fijne feestdagen en een gezond, sportief 2017!

Geachte klant,

2016 was voor Enraf-Nonius een jaar met verschillende hoogtepunten. Onze nieuwe website is gelanceerd, de Tergumed 710-serie tegen rugpijn is geïntroduceerd, de Masterclass Echografie is uitgebreid en ons assortiment is verrijkt met de echografische apparaten van Siemens! Een ander absoluut hoogtepunt was de lancering van hét innovatieve middel tegen nek- en hoofdpijn: de Occiflex™!

Verder is er het afgelopen jaar sprake geweest van een flinke groei aan populariteit voor de opleidingen van Enraf-College. Dit succes is mede te wijten aan het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemende bewegingsspecialisten. Ook in 2017 gaan wij door met het optimaliseren van onze producten en diensten, waarbij uw mening telt! Wij willen u danken voor uw vertrouwen in onze producten en diensten.

Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij gesloten. U kunt een eventuele serviceaanvraag indienen op: https://www.enraf-nonius.nl/support/support/. Op 2 januari zijn wij telefonisch weer bereikbaar voor al uw vragen.

Rest ons om u, namens alle medewerkers van Enraf-Nonius, een prettige kerst en een zeer gezond, sportief 2017 toe te wensen!


Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op